Kosten trap laten renoveren

Bookmark and Share Op het eerste gezicht lijken de kosten van traprenovatie nogal ontransparant. Dit komt deels omdat het voor leveranciers moeilijk is om op voorhand snel de kosten voor traprenovatie voor u te offereren.

De ene trap is namelijk de andere niet. Vooral de vorm van de trap, de huidige staat en de gebruikte materialen voor de traprenovatie zijn sterk van invloed op de uiteindelijke kosten voor het laten renoveren van een trap. Een vakman zal de huidige situatie moeten zien en willen weten wat de gewenste situatie is. Pas dan kan hij/zij een goed onderbouwde berekening (offerte) kunnen maken voor het renoveren van uw trap.

Een grove indicatie voor de kosten van traprenovatie is dat u rekening moet houden met het € 2000 en € 3000. Uitschieters naar boven hebben te maken met kwaliteit van zowel het bedrijf én het gebruik van duurdere materialen (zoals bijvoorbeeld notenhout of eikenhout).

Wanneer u uitschieters naar beneden tegenkomt gaat dit zeker ten kosten van de kwaliteit. U kunt eventueel ook zelf aan de slag met een kant-en-klaar pakket. Hiermee bespaart u aanzienlijk omdat u geen arbeidsloon betaalt aan een vakman. Zelf een trap renoveren is een complex werkje en niet aan te raden wanneer u niet een uitstekende klusser bent.

Vraag altijd bij meerdere bedrijven een offerte aan wanneer u uw trap wilt laten renoveren. Let goed op de leveringsvoorwaarden. Vraag op onze website eenvoudig bij meerdere bedrijven een offerte aan.